Reacties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.66.217 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
Kiki schreef op 7 februari 2020 om 00:20:
Ik ben bij Christine geweest vanwege een beginnende ingroeiende en pijnlijk grote teen nagel. Christine heeft na overleg met mij een nagelbeugel opgezet die op de nagel geplakt was. De pijn was gelijk weg. Na een dag merk ik hem niet meer. Ik heb wel opgelet dat ik dagelijks niet dezelfde schoenen gedragen heb en haar adviezen over de voetverzorging gevolgd heb.
Leo schreef op 11 april 2018 om 12:44:
Leo dd 11-4-2018
Op advies van diabetesverpleegkundige voor het eerst een echte pedicure-behandeling ondergaan vanwege eeltvorming. En daarnaast voor schimmelnagel en algemene voetschimmel.
Bijzonder fijne professionele behandeling en uitgebreid advies, inclusief de directe levering van de verzorgende spray, cremes en uv-ozon-apparaat om schoenen schimmelvrij te houden, alsmede verwijzing naar podoloog gelet op afwijkingen van de voetstand.
Zonder meer een mooie en heel nuttige ervaring!
En best gezellig ook.
Alexander schreef op 13 juni 2017 om 10:18:
Ik kwam bij Christine vanwege 2 likdoorns die op goede en vakkundige wijze zijn verwijderd. Daarnaast bestede Christine ook nog ruim de tijd aan het voorkomen van likdoorns in de toekomst wat voor heeft gezorgd dat ik ze tot op heden niet meer heb!
Wat een vakvrouw, en de behandeling is nog gezellig ook 🙂
P.Prillevitz schreef op 22 mei 2017 om 17:50:
Twee weken geleden heeft u mij behandeld aan mijn grote teen. U heeft
me daarna doorverwezen naar de dokter. U wilde nog weten hoe het is afgelopen.
Ik kan u antwoorden dat alles goed is gegaan. De dokter was heel tevreden en
momenteel heb ik geen pijn of last meer aan mijn teen. Dat is heel fijn.
Dank voor uw hulp. Ik ben zeer tevreden.
Met vriendelijke groeten,
Paul Prillevitz
Emma schreef op 15 februari 2017 om 19:00:
Na een aantal ingegroeide nagels en ingrepen in het ziekenhuis ben ik bij jou gekomen. Sindsdien gaat het goed en ben ik al een aantal maanden pijn vrij! Iedere twee maanden kom ik nu op controle, altijd gezellig 🙂

Groetjes, Emma
Hans
2 maanden geleden
Wat begon uit noodzaak om van een paar kalknagels af te komen, is inmiddels verwennerij geworden. Iedere keer weer heerlijk als mijn voeten weer helemaal zijn bijgewerkt en lekker soepel zijn gemaakt. Je nieuwe praktijk is prachtig en professioneel. Dank voor de goede adviezen en behandeling.
Huub
2 maanden geleden
Al geruime tijd regelmatig bij Pedicure Christine, Goede behandeling, prettig contact. Mijn voeten in goede handen.
Marijcke
6 maanden geleden
Vijf jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Christine en was er heel wat ‘puin te ruimen’: ingegroeide nagels, schimmel, likdoorns, eelt, …. Sinds die tijd ga ik elke zes weken naar haar toe voor een behandeling en behoort al die ellende gelukkig tot het verleden. Ik ben zo blij met haar!
Peter Charles
een jaar geleden
Beste Christine,
Dank je wel voor je Pedicure behandeling. Ik heb nooit een Pedicure verzorging gehad, het was voor mij de eerste keer van mijn leven. Wanneer ik op straat aan het lopen was, had ik een zo prettig gevoel dat ik dacht: “Dit moet ik elke 6 weken laten doen”. Ik heb een combinatie pedicure en voetenmassage genomen, dit was veel voordeliger. Groetjes, Piet
Hennie
een jaar geleden
Vandaag voor de tweede keer bij Crhistine geweest een goede behandeling en een fijne voet massage een aanraader voor iedereen die een pedicurure zoekt .voor het eerst na vele jaren anderen pedicuren. Geen last meer van ingegroeide nagels ik ben helemaal blij Gr. Hennie
Judith
2 jaar geleden
De voetenmassage was geweldig
ta en sj van rossum
3 jaar geleden
hallo christine met de fam van rossum uit maarssenbroek
allereerst bedankt voor de goede behandelingen wij zijn al een tijdje bij christia
vanaf augustus met schimmel nagels en nu november het is zo goed als verwijderd chapoo hoor goede adviezen het help allemaal
joantine sonneveld
4 jaar geleden
Lieve Christine,
Dank voor de behandeling van afgelopen week.
Het is weer een topbehandeling geweest en zeker nu met het nieuwe apparaat!!!
De uitleg voor thuisbehandeling is bijzonder goed uitgelegd en de produkten zijn zeer professioneel.
Lieve groet,
Joantine
Kristine De Winter
4 jaar geleden
De eerste keer naar de pedicure. Het is geweldig goed meegevallen en vooral belangrijk, de behandeling slaat aan. Zeer goede verzorging door Christine! Zeker aan te bevelen.
Kristine
Alex
4 jaar geleden
Ik was wat terughoudend om naar een pedicure te gaan, maar Christine doet het geweldig.
Altijd veel aandacht voor mij en voor mijn voeten natuurlijk 😉
groet
Alex
Marco
4 jaar geleden
Christine heeft veel aandacht voor je en sluit de pedicure-sessie altijd af met een heerlijke voetmassage. En niet te vergeten: ze zet altijd liefdevol een heerlijke kop koffie!
Manuela
5 jaar geleden
Zojuist m’n eerste pedicure behandeling gehad bij Christine. Ik vind het in een woord: GEWELDIG! M’n voeten voelen heerlijk zacht aan en ook de voetenmassage is aan te raden. Ik heb er van genoten. Bedankt Christine en tot de volgende keer!
nabarro
6 jaar geleden
Beste Christine,
Ik wou jou feliciteerd eerst voor jouw site ..eindelijk kan ik mijn ervaring laten. Ik ben super blij met jouw service , eindelijk mijn voeten zijn zacht als de huid van een baby maar ook en zeker niet minste heb ik geen pijn meer door jouw zorg maar ook jouw advies en de zalf ..echt een goede ..oh ja en niet vergeet ..de heeeeerlijke massage op de einde ..in kort een ong 45 min behandeling waar ik in de wolken ben ..echt bedankt Nathalie Nabarro
Yannick
6 jaar geleden
Pedicure Christine is een uitstekende pedicure die mijn voeten netjes verzorgt heeft. Ik heb gretig gebruikt gemaakt van de korting, omdat het niet duur was voor een dusdanige behandeling.