Routebeschrijving

Medisch pedicure Christine is gevestigd op de eerste verdieping van het bedrijfspand Kanaalweg 93D. Er is een lift aanwezig.

Pedicure Christine
Kanaalweg 93 D
3533 HH UTRECHT IN (Oog in al)

De praktijk bevindt zich tegenover Body Sports en naast de Cereol fabriek.

Google Maps

Klik op de kaart om uw route te bepalen.

Adres

Met de auto

Vanaf de snelweg A2 (vanuit richting Amsterdam)
Neem de afrit Oog in al (7) nemen. U rijdt richting het Centrum de Vleutenseweg op. Bij het eerste kruispunt gaat u rechtsaf de Spinozaweg op. Na het kanaal gaat de Spinozaweg over in de Lessinglaan. Na de eerste kruispunt met lichten gaat u linksaf, recht door tot het nieuwe flat en weer links op. Rijdt de Shakespearlaan tot aan het einde, komt u op de Kanaalweg, neemt u de richting van Body Sport naar links. Nummer 93 van A tot E staan gelijk op de flat Links zodra uw het parkeer terrein benadert.

Vanuit richting Vianen, Woerden of Maarn
Neem afrit Centrum (8) en vervolgens de Martin Luther Kinglaan. Op het kruispunt 2e Oktoberplein (bij Sint Antonius-Mesos Medisch Centrum locatie Oudenrijn) gaat u linksaf en neem u de Pijperlaan. De Pijperlaan gaat over in de Joseph Haydnlaan en daarna in de Lessinglaan. Voor de kruispunt met lichten gaat u naar rechts en gaat u rechtdoor op de Meijsterlaan. Vervolgens gaat u Links af in langs het nieuwe flat totdat u het water benaderd. Dit is de Kanaalweg. Verder zie boven.

U kunt gratis parkeren voor de deur. Lift aanwezig.

Met de bus

De buslijnen 5 en 10 stoppen bij de halte Lessinglaan/Racinelaan. Daar stapt u uit en vervolgens loopt u drie minuten: Aan de rechterhand hebt u de Everard Meijsterlaan, en direct rechts Handelstraat.